Nicole

NL FR EN DE

Onze missie

Ieder die deelneemt, via intensieve begeleiding in staat stellen om eigen viltuitdagingen aan te gaan.

Docentes

Nicole Geerkens

 

Door één van mijn zweedse vriendinnen ben ik in contact gekomen met vilt. De eerste actie bij mijn thuiskomst was een boek aanschaffen om te techniek onder de knie te krijgen. Het resultaat was een beetje dunnetjes en snel ondervond ik dat je aan een boek geen vragen kan stellen wanneer het fout gaat. Dus dan maar googlen om iemand te vinden die workshops gaf in de buurt. Dat viel een beetje tegen, t.t.z. ik vond niet echt iets in de buurt. Maar gelukkig werd de auto in het vorige millenium uitgevonden en ik was vertrokken.

 

Het is niet bij die ene workshop gebleven. Intussen heb ik een viltopleiding achter de rug en heb een hele reeks master classes gevolgd en volg die nog steeds.

 

Het boeiende is dat ondanks de rijke ervaring ik nog steeds nieuwe technieken leer die mij weer eens laten versteld staan van de veelzijdigheid van het vilten.

 

Graag deel ik al deze kennis en daarom ben ik zelf een begin 2009 begonnen met een eigen atelier, FeltWell. Het is tevens ook de insteek waarom we met het iniatief van de Vilt Academie zijn begonnen.

Programma

 

Overzicht en details van de verschillende modules.

Docentes

 

Wie zijn de docentes en welke modules nemen ze voor hun rekening.

Prijzen

 

Prijzen met details en voorwaardes.

Timing

 

Wanneer vinden de verschillende modules plaats.

De Belgische Vilt Academie, een initiatief van Nicole Geerkens, Hilde Moens en Françoise Van den Broek

viltexpressie@viltacademie.be